Suokon Lokapalvelu Oy:n vahvuutena on reipas ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka suoriutuu tehtävistään moiteettomasti. Palvelualttius ja paikallisuus yhdessä hyvän kaluston kanssa antavat oikean kuvan yrityksen toiminnasta. Siksi Lapuan kaupungin Vesihuoltolaitos käyttää oman toimintansa ohella Suokon Lokapalvelu Oy:n palveluja.

Vesihuoltolaitos | Lapuan kaupunki

Kauhavan kaupunki on todennut Suokon Lokapalvelun luotettavaksi yhteistyökumppaniksi, jolla on nykyaikaiset välineet ja ammattitaitoinen henkilöstö hulevesilinjojen huuhteluun ja kuvauksiin. Yleensä palvelua saa nopeasti ympäri vuorokauden.

Yhdyskuntatekniikka | Kauhavan kaupunki

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Kauhavan Vesi Oy

Joustava ja erinomainen palvelu! Työt ovat hoituneet hyvin ja ajallaan. Kiireellisissäkin tapauksissa olemme saaneet nopeasti apua.

Lapuan Energia Oy

Monipuolinen ja nykyaikainen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Kyky toimia asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Vesihuoltolaitos | Alavuden kaupunki

Me Destialla Lapuan alueurakan alueella käytämme Suokon Loka- ja Kuivaimupalvelu Oy:n palveluja palvelun joustavuuden ja nopeuden vuoksi. Lisäksi uudenaikaiset ja tehokkaat laitteet tuovat varmuutta saamaamme palveluun.

Lapuan alueurakka | Destia

Suokon Kuivaimupalvelut suorittavat meillä vuosihuollon aikana useita tehtäviä suhteellisen itsenäisesti. Saadaksemme vuosihuollon rullaamaan sujuvasti, ilman turhaa odottelua ja päällekkäisyyksiä, on tärkeää pystyä luottamaan valittuihin yhteistyökumppaneihin. Olemme olleet tyytyväisiä Suokon Kuivailmupalveluiden joustavuuteen ja jämptiin otteeseen työmaalla - asiat hoidetaan kuten on sovittu.

Käynnissäpito- ja omaisuudenhallinta | Seinäjoen Voima Oy

Toimii yrityksemme lähiympäristössä, nopeat toimitukset.

MSK Group

Aina saatavilla!

Vesihuoltolaitos | Kuortaneen kunta