VIEMÄRISANEERAUS

Putket Kuntoon Rakenteita Rikkomatta

Sukitus on vaihtoehtoinen menetelmä viemäreiden kunnostukseen perinteisen viemärisaneerauksen sijaan. Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan uusi epoxilla kyllästetty joustava putki, joka kuivuessaan kovettuu.

Sukituksella saavutetaan uudet pitkäaikaiset saumattomat putket, eikä rakennuksen pintarakenteita tarvitse hajottaa kunnostuksessa.

Sukituksella voidaan uudistaa sekä jätevesi- että sadevesiviemärijärjestelmiä, eivätkä vanhojen putkien halkeamat ja reiät ole este sukitukselle. Menetelmämme soveltuu 50–200 mm putkien uudistamiseen valurauta-, muovi- ja betoniviemäreissä. Sukituksella voidaan toteuttaa joko suurempia saneerauksia tai pienemmän kokoluokan paikka- ja vuotokorjauksia. Toteutamme kaiken kokoiset viemärisaneeraukset nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Selvitä viemäreiden kunto näissä tapauksissa:

 • Viemärit ovat yli 30 vuotta vanhat
 • Hajuhaittoja huoneistoissa
 • Viemäri vetää huonosti
 • Viemäri tukkeutuu helposti

”Suosittelemme 30 vuotta vanhojen viemärien kuvausta. Ne kannattaa tutkia ja tarvittaessa harkita toimenpiteitä ennen akuuttien vaurioiden sekä vuotojen ilmaantumista.”

Tilaa omakotitalon viemärikuvaus

Sukittamalla jopa 50 vuoden käyttöikä

KYSY LISÄÄ 050 371 2777

Parasta sertifioitua laatua asiakkaillemme

Yrityksemme arvoina ovat olleet alusta asti luotettavuus ja tehdyn työn laadukkuus.

Olemme panostaneetkin aina hyvään kalustoon, koulutukseen ja asiakaspalveluun. Ne ovat olleet yrityksemme käyntikortteina asiakkaillemme Pohjanmaalla. Olemme halunneet viedä työmme jäljen myös ulkopuolisen tahon arvioitavaksi ja olemme tehneet laadunvalvonnan varmennuksesta sopimuksen Eurofins Expert Services Oy:n kanssa.

Olemme suorittaneet myös Boldan In-House Lining System- menetelmän sertifikaattiin vaadittavat koulutukset ja näyttökokeen.

Olemme vuosien varrella saneeranneet mm. omakotitaloasukkaiden, yritysten, taloyhtiöiden ja kaupunkien sekä kuntien kiinteistöjä. Kokemusta on kertynyt erilaisista, vaativistakin kohteista.

Tarjoammekin asiakkaillemme erinomaisen paikallisen palvelun ja viimeisen päälle laadunvalvonnalla varmistetun asennustyön. Asennuskohteissamme on aina paikalla myös vastaava työpäällikkö suorittavassa työssä. Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu viemärisaneeraus on saanutkin paljon kiitosta asiakkailtamme.

Annammekin kaikkiin asentamiimme kohteisiin, aina kirjallisen 10 vuoden asennustakuun.
Boldan In-House Lining System menetelmää asentavat Boldan Oy:n valtuuttamat ja kouluttamat asennusyritykset, joilla on laadunvarmennussopimus Eurofins Expert Services Oy:n kanssa.

Miksi viemärin sukitus

Sukituksen edut perinteiseen putkiremonttiin verrattuna

 • Nopeus – Omakotitalojen kaikkien putkien sukitus hoituu 3-5 päivässä. Pienet paikkakorjaukset useimmiten päivässä.
 • Siisteys – Kaikki kulkureitit ja työpisteet suojataan. Työ tehdään putkien sisällä viemärilähtöjen kautta eli tarvetta pölyisille piikkaustöille ei ole.
 • Edullisuus –Sukittamalla tehty viemärisaneeeraus on perinteistä remonttia edullisempi vaihtoehto.
 • Helppous – Kotona voi asua koko remontin ajan eikä erilliselle kalliille sijaisasunnolle ole tarvetta.
 • Asukasystävällisyys – Remontin ajaksi asiakkaalle tuodaan erillinen kuivakäymälä, jonka tyhjennyksistä huolehtii urakoitsija. Vesi tulee hanoista normaalisti, mutta viemärit ovat pois käytöstä.
 • Ympäristöystävällisyys – Jätettä syntyy vähän, koska rakenteita ei pureta. Kaikki työssä syntyvä jäte kierrätetään.
 • Laatu – Sukitettu putki vastaa kestävyydeltään uutta muoviputkea, joka on tutkitusti jopa 50 vuotta.
 • Joustavuus – Sukitus ei sulje pois mitään jatkoremontoinnin mahdollisuuksia eli sukituksen jälkeen voidaan tehdä vesiputkien uusiminen tai saneerata kylpyhuoneremontit ilman ongelmia. Viemärisukitus on viisas valinta, joko osana linjasaneerausta tai erillisenä urakkana.
 • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä – Osa vakuutusyhtiöistä hyväksyy sukitetut putket uusiksi putkiksi.
 • Kotitalousvähennys – Kotitalousvähennystä saa monenlaisista kodin kunnossapito- ja perusparannustöistä, muun muassa sukittamalla tehtävästä omakotitalon putkiremontista
 • Takuu – Myönnämme sukitettuihin putkiin 10 vuoden asennustakuun.

Asennustakuu 10 vuotta – Suokon Lokapalvelu

Valurautaiset lattiakaivot

Sukitussaneerauksessa myös lattiakaivot saneerataan

Meillä vanhojen valurautaisten lattiakaivojen saneeraus sisältyy olennaisena osana sukitusmenetelmällä tehtyyn viemäreiden sisäpuoliseen saneeraukseen. Käytämme lattiakaivojen saneerauksissa muovista valmistettua saneerauskaivoa joka asennetaan vanhan kaivon sisään, eikä asennuksen yhteydessä tarvitse rikkoa vesieristeitä tai pintoja. Säästöä syntyy sekä ajassa että kustannuksissa verrattuna perinteisiin menetelmiin, joissa vanha kaivo piikataan auki pintoja hajottaen.

Muovisessa lattiakaivossa ei ole likaa kerääviä teräviä kulmia tai reunoja, joten myös sen puhtaanapito on todella helppoa ja hygieenistä.

Uusi muovinen saneerauskaivo soveltuu käytettäväksi valurautaisissa vaakakaivoissa.

Viemärisaneerauksen työvaiheet

Kalusteiden purku ja suojaus

Viemärin puhdistus ja pesu

Viemärin kuvaus ja suunnittelu

Viemäreiden sukitus

Lattiakaivojen saneeraus

Sukituksen laadunvarmistus

Kunnosta putket kerralla, maksa erissä

Viemärin sukitukset - nopea ja kustannustehokas vaihtoehto

Viemärin sukitus

Viemäriongelmat voivat olla hankalia ja kalliita, ja ne vaikuttavat usein kodin mukavuuteen ja toimivuuteen. Perinteiset korjaustavat, kuten kaivaminen ja putkien vaihtaminen, voivat olla aikaa vieviä ja kalliita.

Onneksi viemärin sukitus on noussut suosioon viime vuosina tarjoten nopean, kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille korjaustoimenpiteille.

Näytä lisää

Kunnosta putket kerralla, maksa erissä.

Kunnosta putket kerralla, maksa erissä

Meidän kautta järjestyy myös rahoitus putkiremonttiisi

Saat hankinnallesi rahoituksen kätevästi suoraan Suokon Viemärisaneeraus edustajalta. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat meidän hoitaa loput.

Saat luottopäätöksen heti…

 • Rahoitus 2 500–50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Hoida hankintasi vaivatta OP rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tai soita suoraan

Mika Virkkala

050 371 2777

Tilaa omakotitalon viemärikuvaus