Lokapalvelut, kuivaimupalvelut, viemärikuvaukset, viemärisaneeraukset ja salaojasaneeraukset meiltä!
null
Monipuoliset pesu- ja imutyöt nykyaikaisella kalustolla.

Teemme myös viemäreiden kuvaukset ja kuntokartoitukset. Kuntokartoitus antaa kattavan ja selkeän tiedon viemärin kunnosta ja elinkaaresta.

Avaamme tukkeutuneet viemärit sekä huuhtelemme ja puhdistamme viemärit tarvittassa. Tyhjennämme kaikentyyppisiä kaivoja: sadevesikaivot, hiekanerotuskaivot, lokakaivot, öljynerotuskaivot sekä rasvanerotuskaivot.

null
Suurtehoimurointi soveltuu kuivan ja märän materiaalin imurointiin: materiaali imetään säiliöön, jonka jälkeen se siirretään asiakkaan osoittamaan paikkaan tai kuljetetaan asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Työ tehdään avaimet käteen periaatteella joten sinun ei tarvitse hankia roskalavoja, työmiehiä tai kuljetuspalveluita erikseen. Me hoidamme koko projektin alusta loppuun.

null
Sukitus on vaihtoehtoinen menetelmä viemäreiden kunnostukseen perinteisen viemärisaneerauksen sijaan. Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan uusi epoxilla kyllästetty joustava putki, joka kuivuessaan kovettuu.

Sukituksella saavutetaan uudet pitkäaikaiset saumattomat putket, eikä rakennuksen pintarakenteita tarvitse hajottaa kunnostuksessa.

null
Toimiva salaojitus pitää kiinteistön rakenteet kuivina. Oikein tehty ja toimiva salaojaremontti ehkäisee rakenteisiin kertyvää kosteutta ja pitää rakennuksen terveenä. Uusien salaojien asennus lisää kotisi asumismukavuutta ja pidentää rakennuksen elinikää vuosikymmenillä. Salaojasaneeraus nostaa myös kiinteistösi arvoa ja on yksi kotisi tärkeimmistä investoinneista.
Yhteystiedot

Suokon Loka- ja Kuivaimupalvelu

TYÖTILAUKSET / PÄIVYSTYS

suokko@lokapalvelu.fi

040 594 5972

Suokon Viemäri- ja salaojasaneeraus

TYÖTILAUKSET/MYYNTI

Mika Virkkala

050 371 2777

(11.-21.4.-23 Joni Hautamäki

p. 040-5633674)

Suurimpia asiakkaitamme